10 Temmuz 2010 Cumartesi

siz...

konuşamayabilirsiniz.ilhan irem gibi.hani sazlıklardan havalanan..neyse.konuşamayabilirsiniz. "biri muktedir kelimeler bulsun ."dersiniz içinizden,"madem ki hissediyorum kelimeleri de olmalı ulan.!" kafanızın bir yerinde tane tane çıkış noktası vardır ve yığılıvermiştir kelimeler .hislerin izdüşümü olmadığından beyin dediğimiz bir et parçası nihayetinde sihir yapacak değil ya en iyi sonuçları üretiyor.. "beş yüz milyar en iyi sonuç.." doğal olarak birini seçip çıkaramıyorsunuz.. siz bunu bu şekilde görmezsiniz.bunun bedensel açılımı başağrısıdır.

bir tane vermidon alın,devam edelim...



bu gün güneşi böyle batırdım..ama bunu vermidon olarak değerlendireceğiz.

vermidon işe yaramaz arkadaşlar,çünkü kelimelerinizin gitmesinin müsebbibi hissetmeye alışık olmadığınız belki ilk kez hissettiğiniz fosforlu yeni model hislerdir. bu hislerin çok "teknolojik" olduğundan eminsiniz ama nereye koyacağınızı da bilmiyorsunuz.kendinizce çok kıymetli birşey bu diyorsunuz.

"ışın kılıcı oğlum o elindeki."

voeying ..! diye çalışacak ve beklenmedik derece güçlü, keskin ve üç boyutlu olacaktır teoride.kullanmasını bilmediğiniz için "lal" oluyorsunuz.

evin ortasında durur ve etrafında dolanırsınız.bir anda haketmediğiniz bir çanta dolusu paranın size gelmesi gibidir. büyükler "içi içine sığmaz." olarak tanımlıyor bu durumu..

büyüklere "aferin beş..!" verip yola devam ediyoruz.



siz bunu göğüs ağrısı olarak bileceksiniz.

zaman sanki sizin aleyhinize işliyordur, birşeyleri eksik ve yanlış yaptığınızı hissediyorsunuz ama sakin olun doğrusu bu .. bu durumda çok da birşey yapılamaz.. şimdi uyuyun ,herşey iyi olacak siz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder